Een enorme berg goedkope budget tosti’s

heel veel goedkope tosti's
heel veel goedkope tosti's

Vandaag heb ik genoten van een heerlijke vrije dag. Ook een mooi moment om nu eens te doen wat ik al maanden van plan ben. Ik eet graag tosti’s maar op een of andere manier vind ik het altijd vrij veel werk om één tosti te maken. Bijkomend probleem is dat ik vaak ingrediënten mis. Ik eet eigenlijk nooit kaas op brood dus een pakje met plakjes gaat vaak nog halfvol in de vuilnisbak met schimmel op de kaas. Eigenlijk gaat dat ook op voor het brood en de ham. Vandaag heb ik me dus voorgenomen om maar meteen een hele berg tosti’s te maken en die in de vriezer te stoppen.

Tips om tosti’s lekker goedkoop te houden

Om een beetje op de kleintjes te letten ben ik naar zo’n heel goedkope supermarkt gegaan. Daar heb ik ham, en kaas gekocht en ook nog een pakje snijworst, dat is ook lekker in plaats van ham op een tosti. Voor het brood ben ik toch maar even naar de bakker gelopen. Een heel bruin brood graag, dat had ik nog nooit gekocht (single)

Thuis meteen aan de slag gegaan, 12 tosti’s is bijna even veel werk als 1 tosti dus uiteindelijk scheelt het me ook nog heel veel tijd. Het grootste voordeel is dat alles nu meteen op is en dat ik dus niets weg hoef te gooien.

Tosti met smeerkaas

Een andere tip die ik van iemand kreeg was om één kant van het brood te besmeren met smeerkaas, en dan maar 1 plakje kaas te gebruiken, best een goed idee denk ik maar je moet wel een platte tostimaker hebben, anders loopt de kaas er uit in je tostiapparaat. Ik heb dus aan één kant smeerkaas gedaan met een klein stukje van de kaas, de kaas was groter dan de boterham, en aan de andere kant gewone kaas. Verder gewoon plakje ham of snijworst ertussen en dan alles in losse diepvrieszakjes verpakken. Kan ik ’s ochtends zo een tosti uit de diepvries pakken en meenemen naar het werk (ja, daar hebben we tosti-ijzer)

Ben erg benieuwd maar zit nu in ieder geval met veel plezier naar mijn berg tosti’s te kijken. Ook tevreden omdat ik eindelijk heb gedaan wat ik al maanden van plan was. Hmm morgen tosti als lunch (met een toefje ketchup of zoete chilisaus)

heel veel goedkope tosti's
heel veel goedkope tosti’s

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*