Fijn weer The Voice of Holland kijken

The Voice of Holland kijken

Of het nu komt doordat de zomer dit jaar een beetje in het water viel of iets anders weet ik niet maar ik heb meer zin dan normaal om heerlijk voor de buis te hangen. Bij een lekkere zomer denk ik weinig aan televisie kijken, ik zit dan liever op een terras met een glaasje vul maar wat in.. Dit jaar was het anders, door het slechte weer zit je meer binnen en wil je op een andere manier vermaakt worden, televisie kijken dus. Helaas is het aanbod in de zomer mager.

Nu het nieuwe televisieseizoen van start is gegaan heb ik er meer zin in dan ooit. Expeditie Robinson is al een paar weken geleden begonnen en dat ik natuurlijk al smullen (voor mij dan, de deelnemers smullen alleen van rijst en zelfgevangen visjes en krabbetjes)

Gisteren is dan ook The Voice of Holland van start gegaan, daar zat ik me ook al op te verheugen en ik werd niet teleurgesteld: het was weer smullen van zangtalent, van de coaches en van heerlijke muziek. Ik was trouwens niet de enige die heerlijk op de bank zat met een zak chips en een drankje in de aanslag: er keken wel 3.2 miljoen mensen de eerste uitzending van The Voice of Holland 2011. Dat lijkt me een score waar John de Mol, producent van TVOH, best heel tevreden mee zal zijn.

Men verwacht dat het nivo dit jaar nog hoger zal liggen dan vorig jaar. Men heeft nu een keer kunnen kijken en men ziet welke deuren er open kunnen gaan als je meedoet en weet te winnen. Het zou goed kunnen zijn dat er zangers en zangeressen zijn die na het succes van vorig jaar nu wel over de streep stappen en besluiten om mee te doen. Charly Luske is daar misschien een mooi voorbeeld van. Hij kreeg het voor elkaar om binnen de eerste zin alle 4 de coaches te imponeren. Alle 4 de stoelen draaiden in no time om. Dat is zo gaaf om te zien.

Ik ben benieuwd of we in de komende weken nog meer van dit soort audities zullen zien.

The Voice of Holland kijken

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*