Golfen met de kat

oefenbal golf

Is golfen ook geschikt voor katten? Jazeker! Ik speel regelmatig met mijn kat een partijtje golf in de gang. Om mijn puttingkwaliteiten te verbeteren heb ik zo’n oefenmat voor golf gekocht met aan de achterkant een hole op een verhoging. Een putting mat dus.  De kat en ik hebben wel duidelijk verschillende doelen: ik wil de bal in de hole slaan en poeslief hoopt dat ik mis zodat zij er snel met het balletje vandoor kan gaan.

In sommige gevallen ziet ze aankomen dat de bal in de hole kan gaan, waar ze niet goed bij de bal kan en dan grijpt ze in. Ze neemt een spurt en onderschept vakkundig de bal voordat ik mijn hole-in-one kan maken.

Ook de foam oefenballen voor in de tuin ben ik definitief kwijt. De kat heeft natuurlijk zijn eigen speeltjes maar de speeltjes van het baasje zijn natuurlijk veel leuker.

Of de kat boos is als ik zo af en toe een hele dag ga golfen? Nee hoor, zolang ik met haar ook maar af en toe een spelletje speel. Als iemand weet hoe ik mijn kat kan leren apporteren dan hoor ik het graag.

Golfen met een hond is in ieder geval ook erg leuk, bekijk deze video maar eens

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*