Ontbijten buiten de deur bij de Hema geeft soort vakantiegevoel

Zo ziet het ontbijt van de Hema er uit. Prima kwaliteit voor 2 euro.
Zo ziet het ontbijt van de Hema er uit. Prima kwaliteit voor 2 euro.

Ontbijten, ik heb er een haat liefde verhouding mee. Het is belangrijk om goed te ontbijten maar ik doe het zelden. Op vakantie is het ontbijt dan juist weer mijn favoriete maaltijd. Als het maar gewoon klaar staat en je hebt er de tijd voor dan is het heerlijk.

Afgelopen week was ik in het winkelcentrum in de veronderstelling dat alle winkels om 9.00 open zouden zijn. Dat blijkt helemaal niet zo te zijn. De meeste winkels gingen tussen 9.30 en 10.00 uur pas open. Wat ga je dan doen? Ontbijten! Krijg je voor 2 euro een prima ontbijtje, en het voelt als vakantie. Goeie deal toch?

Gelukkig was de Hema al wel open. De vorige keer viel het ontbijt daar een beetje tegen (wie eet er nou een koude omelet??) Omdat ik weinig andere keus had toch maar weer een keer proberen dus.

Misschien had ik geluk maar er werden net verse broodjes in de mandjes gedaan. Ik liep dus naar de kassa met een stukje stokbrood en een verse croissant, bakje jam, een omelet, een beetje spek (moet je extra voor betalen maar qua prijs viel dat erg mee: 25 cent geloof ik) een verse jus en een kop koffie. Moet je 2,25 afrekenen….. Prachtig toch!

Hema ontbijt vele malen beter dan vroeger

Deze keer was de omelet wel warm, was het brood kakelvers en was voldoende plek om te zitten. Na de teleurstellende ervaring een paar jaar geleden was het deze keer helemaal top! Als ze overal en altijd zulke ontbijtjes blijven verzorgen dan ga ik dat veel vaker doen.

Minpuntje

Het enige minpuntje was dat er geen bakje vers fruit was. Ik begreep van de man achter mij in de rij dat dat meestal het geval was. Dat is dan wel weer jammer maar hoe dan ook: ik ging met een blij en voldaan gevoel weer naar buiten. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog even een worst mee te nemen naar huis. Hmmm vanavond boerenkool met Hema worst.

Tot hoe laat kan je ontbijten bij de Hema?

Je moet wel een beetje goed timen om het ontbijtje mee te kunnen pakken. Mijn Hema gaat om 9.00 uur open en je kunt tot 10.00 ontbijten voor 2 euro. Daarna zal je ook nog wel wat kunnen krijgen maar die aanbieding is maar tot 10.00 uur.

Overall oordeel Hema ontbijt:

prima prijs-kwaliteit verhouding en vele malen beter dan een paar jaar geleden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*