Rare naam Leefbaar Nederland of Leefbaar noem maar een stad

Op 15 maart mogen we weer naar de stembus. Gelukkig valt er wat te kiezen. Ik moet je zeggen: ik was niet jaloers op de Amerikanen die konden kiezen uit Trump of Hillary. Ons systeem is verre van perfect maar ik ben toch wel zo blij dat ik uit meer dan 2 mensen mag kiezen!

Het kan altijd slechter

Ik was nooit zo positief over hoe wij ons politieke bestel hebben ingericht maar de laatste weken moet ik zeggen: het kan altijd nog veel slechter.

"zeg eens hoe was het in Rotterdam?"
“zeg eens hoe was het in Rotterdam?”

Bij de naam Leefbaar Rotterdam moet ik altijd een beetje grinniken

Ik kan er niks aan doen maar bij leefbaar heb ik helemaal niet zo’n positief beeld… Ik stel me dan een paar aliens voor die even op aarde zijn geweest. De andere aliens vragen naar hoe het is op aarde. Het antwoord zou dan kunnen zijn het is leefbaar… Denk je dan dat de andere aliens overlopen van enthousiasme? Ik denk het niet. Het moet toch veel beter kunnen dan alleen maar leefbaar?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*