Twee verschillende sneakers (of sokken)

Ziet er best oke uit toch? Met twee verschillende sneakers
Ziet er best oke uit toch? Met twee verschillende sneakers

Twee verschillende sokken kennen we al. Of dat nou komt omdat je een warhoofd bent, of omdat je haast had maakt niet uit. Het kan ook zijn dat je je rebelse kant laat zien. Persoonlijk kan ik enorm genieten van een man in een strak pak met stropdas etc maar dan wel met twee verschillende sokken aan. Geweldig wat mij betreft. Woestaantrekkelijk die geraffineerde tweak.

woestaantrekkelijk…..

Je kunt trouwens ook met twee verschillende sokken rondlopen omdat je Alzheimer Nederland een warm hart toedraagt. Hier kun je de Alzheimer socks bestellen: https://webwinkel.alzheimer-nederland.nl/artikeloverzicht.aspx helaas alleen nog maar in kleine maten.

Sokken bij elkaar zoeken na de was is ook nog eens een heel stom klusje. Laten we daar gewoon mee kappen
Sokken bij elkaar zoeken na de was is ook nog eens een heel stom klusje. Laten we daar gewoon mee kappen

Ben je cool met twee verschillende sneakers?

Sokken vallen niet echt op, sneakers zijn vol in het zicht. Zou het nu ook cool zijn om twee verschillende sneakers te dragen? Als ik eenmaal lekkere sneakers heb gevonden dan koop ik soms de week erna nog een extra paar, maar dan in een andere kleur. Ik heb er wel lol in om ze door elkaar te dragen. Niet naar mijn werk ofzo (ben toch bang dat ze me een gekkie vinden) maar in het weekend… ja, echt wel leuk om te doen. Zeker als je verlegen zit om een praatje is het een aanrader. Je wil niet weten hoeveel mensen vriendelijk toelachen of je vertellen dat je 2 verschillende sneakers aan hebt. Zo grappig al die reacties!

Kortom: maak de wereld een beetje vrolijker en trek eens twee verschillende kleuren sneakers aan. Te opvallend? Dan begin je gewoon met twee verschillende sokken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*