Zumba workshop in de bibliotheek

zumba
zumba

Bibliotheken hebben bij de grote massa nog steeds imago van saai, stil en suf. Inmiddels is de moderne bibliotheek meer dan een plek waar je boeken kan lenen. Bij veel bibliotheken staat het programma bol van de activiteiten. Een mooi voorbeeld is de bibliotheek Bos en Lommer in Amsterdam. Bij die bibliotheek kan je gratis meedoen aan een workshop Zumbadansen. Dat is dus

zumba
zumba

echt allesbehalve suf saai en stil.

Als je mee wil doen aan de gratis workshop Zumba dan moet je woensdag 24 augustus even vrij houden in je agenda. De start is om 15.00 uur. Waar is die workshop? Bibliotheek Bos en Lommer, Bos en Lommerplein 176, Amsterdam. Meer informatie op de website van de openbare bibliotheek Amsterdam (OBA)

Wat is Zumba?

Zumba is de laatste rage op fitnessgebied. Het is een workout waarbij dans en fun een hoofdrol hebben. De muziek is opzwepend. Volg het ritme van de Latijns-Amerikaanse muziek en het uurtje sporten is om voordat je het weet. Zumba is veel afwisselender dan de traditionele vormen van fitness. Het grote voordeel van een Zumba training is dat je na afloop heel wat calorieen hebt verbrand maar dat je niet het gevoel hebt dat je uitgeput bent, sterker nog je voelt je vrolijk en fit als je sportschool verlaat. Voor veel mensen is Zumba een goede reden om weer terug te gaan naar de sportschool. De lessen zijn bijzonder populair geworden in heel korte tijd.

In ieder geval gaat de bibliotheek in Amsterdam met zijn tijd mee. Zumba tussen de boeken lijkt me een leuke activiteit voor de zomervakantie. Misschien een leuk uitje met de kinderen samen?

Zumba op Youtube

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*